Om oss

Elektro Västerbotten AB grundades 2016 av Göran Wikman, Mattias Uddståhl och Anders Persson och har sitt säte i Umeå. Vi är idag närmare 20 medarbetare med tillsammans mångåriga erfarenheter. Vi utför alla typer av elinstallationer och våra beställare är allt från privatpersoner till större byggföretag.

Vår verksamheten baseras på tre huvudsakliga verksamhetsgrenar:

  • Entreprenad – Vi tar på oss både ny och ombyggnationer i alla olika entreprenadformer. Vi har egna resurser och kompetens att utföra kraft, belysning och teleinstallationer. I det fall specialkompetens behövs i t.ex. styr och reglerinstallationer har vi samarbetsformer med lokala aktörer.
  • Service – Vår serviceverksamhet utför installationer till mindre kunder med kort varsel. Mindre projekt utföres också av våra erfarna servicmontörer. Vi utför även felsökningar, reparationer m.m.
  • Teleservice – Vi utför felsökningar och underhåll på teleanläggningar som passerkontroll, larm, datanät, allmänna telenät, kallelsesignalsystem m.m. Teleservice fungerar även som ett stöd i våra entreprenader.